CAT.

T’agrada caminar o córrer? Vols conèixer els racons d’Olot? Passaràs un matí de diumenge divertit, diferent i en família.

La Marxa Nadalenca és la marxa olotina més original, on tothom que vulgui pot venir disfressat de motius nadalencs i pot guanyar importants premis.

Tots els participants que tinguin tiquet de la marxa tindran dret al sorteig final i dret a pàrquing gratuït tot el matí. També hi haurà piscolabis a l’arribada!

Participa també al concurs instagram publicant les teves fotos de la marxa amb l’etiqueta @marxanadalenca.olot i el hashtag #marxanadalencaolot

L’organització donarà 1€ per participant a Carites.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Marxa-Nadalenca-dOlot-289148737775378/about/

INSCRIPCIONS: http://marxanadalenca.blogspot.com.es/

——————————————————————————-

ESP.

¿Te gusta caminar o correr? ¿Quieres conocer los rincones de Olot? Pasarás una mañana de domingo divertido, diferente y en familia.

La Marcha Navideña es la marcha olotina más original, donde todo el que quiera puede venir disfrazado de motivos navideños y puede ganar importantes premios.

Todos los participantes que tengan ticket de la marcha tendrán derecho al sorteo final y derecho a parking gratuito toda la mañana. También habrá tentempié a la llegada!

Participa también en el concurso instagram publicando tus fotos de la marcha con la etiqueta @marxanadalenca.olot y el hashtag #marxanadalencaolot

La organización dará 1 € por participante a Caritas.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/Marxa-Nadalenca-dOlot-289148737775378/about/

INSCRIPCIONES: http://marxanadalenca.blogspot.com.es/

1     2